Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Tiger Woods câștigă 2019 de masterat: Reacția la “cea mai mare revenire în sport”

/
/
/
0 Views

Redarea media nu este acceptată pe acest dispozitiv

Urmăriți momentul în care Tiger Woods câștigă Maeștrii din 2019

3,954 de zile. Asta a fost perioada în care Tiger Woods a așteptat să câștige cel de-al 15-lea mare.

În perioada dintre US Open 2008 și triumful de duminică la Masters , Woods a trecut printr-o serie de maxime și minusuri.

Americanul a început doar 24 de evenimente într-o perioadă de patru ani. O admitere publică a infidelității și defalcarea căsătoriei sale a dus la o pauză de golf.

Fostul numar din lume a revenit, dar apoi a avut leziuni si interventii chirurgicale spate, a alunecat clasamentul, si chiar a crezut ca cariera sa sa terminat. Problemele sale din afara cursului au continuat și atunci când a fost arestat pe suspiciunea de conducere sub influența din 2017.

Dar acum, la vârsta de 43 de ani, a câștigat la Augusta pentru prima dată din 2005.

Iată cum cei mai buni sportivi, politicieni și actori de la Hollywood au reacționat pe social media la “povestea cea mai mare revenire în sport”.

În primul rând, lumea sportivă …

Woods a avut operație de fuziune spinală în aprilie 2017 și a avut patru intervenții chirurgicale spate în cariera sa.

Douăzeci și trei de ani, campionul de tenis Grand Slam, Serena Williams, sa luptat cu răni în întreaga carieră și a suferit de două ori o embolie pulmonară.

“Sunt literalmente în lacrimi uitându-te pe Tiger Woods, aceasta este măreția ca și alta”, a comentat americanul. “Știind tot ce ai făcut fizic să te întorci și să faci ce ai făcut astăzi?” Felicitări de un milion de ori, sunt atât de inspirat.

Șase ori NBA, Stephen Curry, a numit victoria lui Woods “cea mai mare poveste de revenire în sport” și la întrebat pe Woods dacă ar putea “ține una din cele cinci jachete o singură dată”.

Fostul legendar al lui LA Lakers, Kobe Bryant, a păstrat lucrurile simple …

Fostul baschetbalist Magic Johnson a postat că “vuietul Tigrului se întoarce”, în timp ce Tom Brady, care a câștigat recordul al șaselea Super Bowl în luna februarie, a petrecut seara “alergând numerele pe cât timp va dura până la 15” .

Fotbalistul Real Madrid și Țara Galilor, Gareth Bale , a sărbătorit de asemenea victoria lui Woods.

Apoi, cele lipite la televizor …

Fostul președinte al SUA, Barack Obama , care a jucat o rundă de golf cu Woods în timpul petrecut în funcție, a adus un omagiu determinării lui Woods după câțiva ani dificili.

“Să se întoarcă și să-l câștige pe Maeștri după ce toate înălțimile și minusurile sunt un testament al excelenței, al pietrei și al determinării”, a scris el.

Președintele american Donald Trump a spus că a iubit “oamenii care sunt foarte sub presiune. Ce o revenire fantastică de viață pentru un tip cu adevărat minunat!”

Pentru prezentatorul BBC Sport Gary Lineker, victoria lui Woods a fost “cea de-a doua realizare sportivă pe care am văzut-o”.

Cel mai bun? Leicester, câștigând titlul de Premier League în 2016, este, desigur, un adevărat subalimentar. “E ceva în ochii mei”, a scris Lineker. “Să folosești o expresie folosită odată despre Tiger Woods -” Oh, bunătatea mea … Wow …. În viața ta ai văzut ceva de genul ăsta? ”

Fostul numar de tenis din lume, Chris Evert, a declarat: “Tiger ne-a aratat totul ca te poti intoarce intotdeauna in sport si in viata, daca punei in lucru”.

Legendarul cricket al Angliei Ian Botham a numit victoria lui Woods “una dintre cele mai mari spectacole inspirationale … Cine a spus că nu va câștiga un alt mare … nr. 15 și mai multe”.

Actorul australian Hugh Jackman supraveghea, de asemenea, procedurile din Augusta …

Și apoi colegii de golf ai lui Woods …

Woods, fostul antrenor Butch Harmon, a declarat pentru Sky Sports: “N-am mai vazut-o niciodata sa arate emotie asa, oricand, oriunde, oricand in viata lui.

“El a fost smerit de greșelile lui, lucrurile pe care le-a creat el, nimeni altcineva nu le-a creat și a ieșit din cealaltă parte.

“Sa ajutat, si-a luat corpul drept, si-a luat capul drept si sa dus sa lucreze la jocul lui. Nu puteam fi mai fericit pentru el si pentru familia lui.”

Phil Mickelson a spus despre rivalul său de lungă durată Woods: “Sunt atât de impresionat de performanța sa incredibilă și sunt atât de fericită pentru el să captureze o altă Jachetă Verde, într-adevăr o zi specială care va cădea în istorie”.

Câștigătorul major de optzeci de ore, Jack Nicklaus, a declarat că a fost “atat de fericit pentru el și pentru jocul de golf, este fantastic”, în timp ce Bubba Watson a spus că este “recunoscător pentru a vedea asta în persoană”, împreună cu hashtag #Needs Alte 4 majori.

Turul European a pus drumul lui Woods la cel de-al 15-lea titlu major în perspectivă …

Anglia, Ian Poulter, care a terminat cu o cotă de 12, a scris: “O serie de greșeli au fost foarte costisitoare astăzi, dar o zi ne vom aminti ca revenirea lui @tigerwoods incredibilă. Ceea ce a făcut pentru jocul de golf nu poate fi cuantificat. Toți îi datorăm mult pentru asta, respectați-vă. Bucurați-vă de numărul 15 dl Woods.

Și un memento de unde a început totul …

Prima persoană pe care Woods a fugit după ce sa scufundat, puttul câștigător a fost fiul său, Charlie. Cu douăzeci și doi de ani în urmă, tatăl lui Woods, Earl, la îmbrățișat pe când și-a revendicat prima victorie de la Masters.

Și un cont Twitter a împărțit scrisoarea pe care Earl a scris-o fiului său de 21 de ani, după ce a devenit campionul Augusta.

Read More

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *