Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Tiger Woods: Maestrul câștigă urmărește îndoielile în carieră și schimbă perspectiva copiilo

/
/
/
0 Views

Redarea media nu este acceptată pe acest dispozitiv

Povestea zilei: Tiger Woods câștigă 2019 de masterat

Tiger Woods spune că triumful Maestrului său este “chiar acolo sus”, cu cele mai mari realizări ale lui, având în fața “îndoielilor serioase” pe care le-ar fi avut vreodată să se lupte.

Woods, în vârstă de 43 de ani, a câștigat a cincea verde Jacket la Augusta National, duminică, prima sa victorie majoră în 11 ani și prima după ce a avut patru operațiuni pe spate.

Câștigătorul major de 15 ani a spus că “ar putea să meargă abia” înainte de intervenție chirurgicală, iar copiii lui au văzut cauza golfului “durere”.

“Noi creăm noi amintiri pentru ei și este foarte special”, a spus el.

“Am fost foarte norocos să primesc o altă șansă să fac ceva ce îmi place să fac. Am avut îndoieli serioase după ceea ce sa petrecut cu câțiva ani în urmă.

“Nu puteam să mă dau jos, nu puteam să fac nimic din nimic. Am avut procedura care mi-a dat șansa de a avea o viață normală.

“Dintr-o data mi-am dat seama ca pot relua un club, ma simteam daca as putea sa fac asta cumva, inca mai aveam mainile sa o fac.” Corpul nu este la fel, dar inca mai aveam maini bune.

“Pentru a avea ocazia să mă întorc așa, știi că este probabil una dintre cele mai mari victorii pe care le-am avut vreodată sigur. Trebuie să fie chiar acolo, cu toate lucrurile pe care le-am luptat”.

“O victorie cu cercuri întregi”

Redarea media nu este acceptată pe acest dispozitiv

Maeștrii 2019: Tiger Woods 2005 v 2019 – găsiți diferența

Woods a câștigat o lovitură de mână de la americanii Dustin Johnson, Xander Schauffele și Brooks Koepka, îl va duce la numărul șase în lume – în noiembrie 2017 a fost la fel de scăzut ca 1,199.

De la ultima sa victorie majoră, a avut o “pauză nedefinită” de golf în 2009, după recunoașterea infidelității și a căderii căsniciei sale. În 2017, el a fost din nou în lumina reflectoarelor când a fost găsit adormit la volanul mașinii sale, mai târziu pledând vinovat pentru a conduce vehicule nesăbuite.

Aceste controverse, ca să nu mai vorbim de faptul că se limitează doar la 24 de turnee, începe în patru ani, începând cu anul 2014, la văzut interzis de către niște observatori și ia spus celui de-al 18-lea câștigător Jack Nicklaus că “a fost făcut” la Masters Champions Dinner în 2017.

În schimb, când a reușit să-și confirme victoria duminică, sa mutat în trei victorii majore ale recordului lui Nicklaus.

“Cred că copiii încep să înțeleagă cât de mult înseamnă jocul pentru mine”, a adăugat Woods.

“Înainte de a reveni, știau doar că golful mi-a provocat multă durere. Dacă aș încerca să joc un club, aș fi la pământ în durere, așa că, în principiu, tot ceea ce își amintesc.

“Să mă întorc aici și să joc așa cum am făcut a însemnat atât de mult pentru mine și pentru familia mea – acest turneu, și pentru a avea pe toată lumea aici este ceva ce nu voi uita niciodată.

“A fost copleșitor din cauza a ceea ce sa întâmplat. Anul trecut am fost doar norocos să joc din nou, cina anterioară cu care mă luptam cu adevărat, am pierdut câțiva ani de la acest mare turneu și acum am devenit campion … e ireală pentru mine pentru a experimenta acest lucru.

“Nu puteam să fiu mai fericit și mai entuziasmat, am pierdut cuvintele, să-mi iau copii acolo, este un cerc plin de tată, tatăl meu a fost aici în ’97 și acum sunt tata cu doi copii Acolo.”

Nicklaus “scutura” peste marcaj record

Redarea media nu este acceptată pe acest dispozitiv

Urmăriți momentul în care Tiger Woods câștigă Maeștrii din 2019

Jucătorii de pe întregul sport au oferit felicitări campionului pe social media, inclusiv Nicklaus, care a declarat că victoria a fost “fantastic pentru jocul de golf”.

Nicklaus a adăugat: “M-am simțit de mult timp că va câștiga din nou. Și, știi, următoarele două majors sunt la Bethpage, unde a câștigat [2002 US Open] și Pebble Beach, unde a câștigat [2000 US Open ].

– Deci, știi, mă trezește în cizme, băieți.

Câștigătorul de trei zile, Nick Faldo, a declarat că victoria de duminică a oferit “cea mai bună scenă în golf”, în timp ce câștigătorul de anul trecut al US PGA, Paul Azinger, a declarat pentru BBC Sport că multe dintre elitele jocului ar dori acum să concureze împotriva lui Woods.

“Acești alți băieți au spus că vor să fie împotriva Tigrului, dar trebuie să fiți atenți la ceea ce cereți, deoarece veți obține o adevărată doză de Tiger acum”, a spus Azinger.

“Cea mai proastă emoție pe care o simte cineva este rușinea și are o doză reală de la el, de la atletul de elită până la capătul glumei TV de noapte.

Read More

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *